In Nederland zijn er ongeveer 587.000 schoonmaak- en keukenhulpen actief (CBS, 2016). Toch blijft het een hele opgave om binnen dit grote aanbod de schoonmaakhulp van jouw dromen te vinden. Tijdens deze zoektocht hebben we vaak een hoop vragen en twijfels: Hoe weet ik of ik een goede schoonmaker in huis haal? Wat als er iets wordt gestolen of kapot gaat? En ga zo maar door! Wij bij Home Facility helpen je met deze vragen en met het vinden van de juiste schoonmaakhulp!

Een schoonmaakhulp moet je helpen om stress te verminderen en niet te verhogen. Daarom bieden wij onze ervaring aan om voor jou te bemiddelen voor het vinden van de perfecte schoonmaakhulp. Onze schoonmaakhulpen zijn betrouwbaar, gescreend, professioneel en worden aangestuurd door een vaste contactpersoon. Dit maakt ons uniek! Jouw contactpersoon helpt je namelijk direct met jouw specifieke wensen en de zaken waar jij tegenaan loopt met de schoonmaakhulp. Ben je dus even niet tevreden of heb je een aandachtspuntje voor de hulp, dan kan je dit gerust aangeven bij jouw vaste contactpersoon. Hij of zij bespreekt dit dan met jouw hulp en denkt mee over hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Indien je in aanmerking komt voor een PGB dan ben je ook bij Home Facility aan het juiste adres. Geniet daarbij ook van ons betaalgemak door middel van overschrijving, automatisch incasso of iDeal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Probeer ons nu uit!

Wil jij ook ervaren hoe is om een schoonmaakhulp van Home Facility in huis te hebben? Probeer ons dan nu 2 maanden uit en ontvang jouw eerste wekelijkse schoonmaak gratis*.

*De actie geldt bij een afname van minimaal 2 maanden, waarbij de schoonmaakhulp 1 keer per week minimaal 2,5 uur komt.
Bekijk hier de actievoorwaarden.