Een hulp van Home Facility met een PGB

Lees hieronder hoe het werkt.

Heb je een PGB? Home Facility helpt je graag!

Wanneer je niet meer in staat bent om je huishouden zelf te doen, door bijvoorbeeld een ongeval of omdat je slecht ter been bent, kan je in aanmerking komen voor een persoonsgebonden budget (PGB). Dit wordt bepaalt door de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en is afhankelijk van de gemeente waarin je woont.

Weet je al zeker dat je in aanmerking komt voor een PGB, dan kan Home Facility je helpen bij het vinden van een ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulp. Zorg ervoor dat je bij de gemeente aangeeft dat je gebruik wil maken van het PGB. Zo kun je zelf bepalen van welke organisatie je graag hulp wil. Je hebt hierbij de mogelijkheid om familie, kennissen of vrienden als hulp in te schakelen, maar het is ook mogelijk om een andere zorgaanbieder, zoals Home Facility te kiezen.

Een voorwaarde die de gemeente stelt aan het ontvangen van een PGB is dat je jouw uitgaven dient te verantwoorden. Het is dus belangrijk dat je de administratie goed bijhoudt. Ook hierin ondersteunt Home Facility je graag, via onze app houdt de huishoudelijke hulp precies de gewerkte uren bij. Op het eind van de maand sturen we het overzicht met de geregistreerde uren toe en kun je dit controleren of alles klopt. Het verschilt per gemeente in hoeverre je de uitgaven dient te verantwoorden. Bij de ene gemeente dien je exact te verantwoorden wat je uitgeeft en mag je niet meer uren inkopen dan de indicatie. Andere gemeenten geven meer vrijheid.

Vaste hulp met PGB

€ 15,00/uur

  • Gratis intakegesprek
  • Vaste contactpersoon en hulp voor jouw huishoudelijke wensen
  • Betrouwbare huishoudelijke hulpen
  • Flexibel aanpassen van jouw schoonmaakplan

  • Urenregistratie ter verantwoording gemeente

WIJ KOMEN GRAAG VRIJBLIJVEND NAAR JE TOE. WE BESPREKEN JE WENSEN EN KOPPELEN JE AAN DE BESTE HUISHOUDELIJKE HULP.