Loading...
Over ons2017-12-11T11:59:55+00:00
Leon Holster eigenaar Home Facility

Léon Holster

Léon Holster is de drijvende kracht achter Home Facility. Het idee van Home Facility is ontstaan na zelf 20 jaar in de schoonmaakbranche te hebben gewerkt. Door de jarenlange ervaring in de branche bleek dat er behoefte is aan een schoonmaakhulp thuis, waarbij er professioneel meegekeken wordt naar de werkwijze van de schoonmaakhulp. Home Facility speelt hierop in door zowel jou als de schoonmaakhulp te koppelen aan een vaste contactpersoon, waarmee je al jouw wensen kan bespreken.

Mijn visie is dan ook het bieden van uitstekend schoonmaakwerk voor particulieren. Home Facility kan dit door o.a. de vakkennis die wij hebben, maar ook door goede communicatie, glasheldere afspraken, een snelle service en een groot meedenkend vermogen. Wij geloven in de betrokkenheid en lange termijn relaties met zowel jou en onze schoonmaakhulpen. Hierdoor blijft iedereen tevreden; jij over het werk dat er is verricht en de schoonmaakhulp over het werk dat zij/hij verricht heeft.

Elise Jacobs matching en communicatie Home Facility

Elise Jacobs

Al vanaf het begin is Elise nauw betrokken met de opstart van Home Facility, waarbij zij zich met name heeft gericht op het onderzoek, de vormgeving en overige marketing activiteiten. Nu de belangrijkste elementen staan, gaat zij ook aan de slag als Matcher bij Home Facility. De kans is dus groot dat zij jouw vaste contactpersoon wordt, die alles met jou bespreekt en voor jou regelt.

Elise heeft de opleiding Small Business & Retailmanagement gevolgd en heeft in 2014 haar Bachelor of Business Administration ontvangen. Na haar opleiding heeft ze naast een aantal freelance klussen, ervaring opgedaan als Business Developer bij een webshop en is ze momenteel ook Marketing & E-commerce coördinator bij een Automotive bedrijf. Nu is het tijd om de nieuwe uitdaging bij Home Facility hieraan toe te voegen.