Kom meer te weten over wie Home Facility is

Jouw hulp in de zoektocht naar een huishoudelijke hulp in Nijmegen, inclusief Lent en Nijmegen-Noord.

Over ons

Wij doen het net
even anders

Onze missie is het leveren van uitstekend schoonmaakwerk! Dit doen wij voor iedereen die meer vrije tijd wil, of om welke andere reden dan ook, ontlast wil worden bij de huishoudelijke taken.

Wat maakt ons net even anders dan anderen? Wij zijn geen online platform waar je op basis van een profiel een hulp uitkiest. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. We kennen al onze hulpen, onderhouden regelmatig contact met jou en maken samen duidelijke afspraken.

In combinatie met ons vermogen om mee te denken, leveren wij uitstekend schoonmaakwerk. We gaan net dat stapje verder om al je zorgen over het huishouden uit handen te nemen.

Onze visie

Een schone en veilige woonomgeving voor iedereen

Home Facility streeft ernaar dé toonaangevende facilitaire dienstverlener te zijn in de regio Nijmegen. We verbeteren het leven in elk huishouden door te zorgen voor een schone en veilige woonomgeving. Dit geeft gezinnen en ouderen meer vrije tijd en maakt het mogelijk voor hulpbehoevenden om langer thuis te blijven wonen. We hechten waarde aan inclusiviteit en bieden werkgelegenheid aan minderheidsgroepen, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan integratie in de samenleving.

We spelen in op de groeiende rol van milieuvriendelijke producten en toepassingen in huishoudens door klanten hierover te informeren en adviseren. Ook verkennen we samenwerkingsmogelijkheden met verzorgingstehuizen en thuiszorginstellingen om de zakelijke markt te betreden.

Door echt persoonlijk contact aan te gaan en ons goede werkgeverschap te behouden, zal Home Facility zich voortdurend blijven ontwikkelen en een stap voorblijven op de concurrentie.

De drijvende kracht achter Home Facility

Léon Holster – eigenaar

Léon Holster is de drijvende kracht achter Home Facility. Het idee van een schoonmaakdienst is ontstaan na zelf 20 jaar in de schoonmaakbranche te hebben gewerkt. Door de jarenlange ervaring in de branche bleek dat er behoefte is aan een schoonmaakhulp thuis, waarbij er professioneel meegekeken wordt naar de werkwijze van de schoonmaakhulp. Home Facility speelt hierop in door zowel jou als de schoonmaakhulp te koppelen aan een vaste contactpersoon, waarmee je al jouw wensen kan bespreken.

“Onze schoonmaakhulpen zetten altijd dat extra stapje.” – Léon Holster, eigenaar Home Facility

Wat onze klanten zeggen

Al meer dan 7 jaar maken wij verschillende huishoudens in Nijmegen blij met een huishoudelijke hulp. Benieuwd wat zij zeggen? Lees snel verder.

“Home facility bespaart je de zoektocht naar een goede poetshulp. Mede door de persoonlijke en vriendelijke benadering een absolute aanrader voor iedereen die een poetshulp zoekt.”

– Willeke Peeters

“Wij zijn heel blij dat eens per week alles wordt schoonmaakt bij ons thuis. Onze hulp houdt zich aan de gemaakte afspraken en als er tijd over is doet zij een extra klus(je). Wat het voor ons extra fijn maakt is dat de schoonmaakhulp prima met onze honden overweg kan.

Een echte aanrader dus!”

– Robin van Dijk

Op naar meer vrije tijd!
Plan een gratis intake.

Op zoek naar een huishoudelijke hulp maar niet zeker wat te verwachten? Plan een gratis intakegesprek via ons formulier. Na ontvangst van je aanvraag, nemen we snel contact op voor een afspraak.

Wat kun je verwachten tijdens het intakegesprek?
Je vaste contactpersoon komt langs om kennis te maken, onze werkwijze uit te leggen, verwachtingen te bespreken en de woning te bekijken.

Voelt het goed?
Dan koppelen we je aan de juiste hulp en geniet je snel van een schoon huis.

Stoomreiniging
Ook als je kiest voor onze dienst stoomreiniging komen we langs. Op basis van ons bezoek maken we een offerte.
Als je akkoord gaat met de offerte, plannen we een moment in om je woning te reinigen, zodat je snel weer kunt genieten van een schoon huis.

Let op! Momenteel zijn we alleen actief in Nijmegen, inclusief Lent en Nijmegen-Noord.