De visie en mensen achter Home Facility

Challenging ourselves to bring new and original ways of thinking

Onze visie

Home Facility wil als facilitaire dienstverlener de belangrijkste speler zijn in de stadsregio Arnhem Nijmegen. Home Facility maakt het leven in ieder huishouden aangenamer. Wij zorgen voor een schone en veilige woonomgeving, zodat (jonge) gezinnen, vitale ouderen meer vrije tijd over houden en hulpbehoevende mensen langer thuis kunnen wonen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een plek binnen onze maatschappij heeft. Home Facility biedt werkgelegenheid voor minderheidsgroepen. Onze overtuiging is door hun te binden en te boeien, zij sneller integreren in de samenleving.

Op het gebied van duurzaamheid verwachten wij dat milieuvriendelijke producten en toepassingen een steeds grotere rol binnen het huishouden krijgen. Door onze klanten te attenderen op én te adviseren ten aanzien van deze alternatieven, spelen wij hierop in.

Wij zien mogelijkheden tot het betreden van de zakelijke markt door samenwerkingen aan te gaan met bijvoorbeeld verzorgingstehuizen /thuiszorginstellingen. De komende tijd gaat Home Facility onderzoeken of en hoe deze samenwerkingsverbanden haalbaar zijn.

Wij communiceren onze kernwaarden en ‘schoonmaakgeboden’ helder en gedragen ons hierna. Daarnaast gaat Home Facility groei en ontwikkeling van haar huidige schoonmaakhulpen ondersteunen naar een zogenoemde ‘facility plus’- medewerker, die ook lichte begeleidings- en zorgtaken oppakt. Dit bewerkstelligen wij door het geven van trainingen, het organiseren van bijeenkomsten en het regelmatig onderhouden van persoonlijke contact met de hulp.

“Onze schoonmaakhulpen zetten vanzelfsprekend dat stapje extra.”
– Leon Holster – eigenaar-

Home Facility zal zich voortdurend ontwikkelen en haar concurrentie een stap voor blijven door het aangaan van échte persoonlijke contacten en haar goede werkgeverschap.

Iedereen verdient meer vrije tijd, jij ook!

Leon Holster
Leon HolsterEigenaar
Léon Holster is de drijvende kracht achter Home Facility. Het idee van een schoonmaakdienst is ontstaan na zelf 20 jaar in de schoonmaakbranche te hebben gewerkt. Door de jarenlange ervaring in de branche bleek dat er behoefte is aan een schoonmaakhulp thuis, waarbij er professioneel meegekeken wordt naar de werkwijze van de schoonmaakhulp. Home Facility speelt hierop in door zowel jou als de schoonmaakhulp te koppelen aan een vaste contactpersoon, waarmee je al jouw wensen kan bespreken.
Elise Jacobs
Elise JacobsMarketing en matchmaker
Al vanaf het begin is Elise nauw betrokken bij de opstart van Home Facility, waarbij zij zich met name heeft gericht op het onderzoek, de vormgeving en overige marketing activiteiten. Nu de belangrijkste elementen staan, gaat zij ook aan de slag als Matcher bij Home Facility. De kans is dus groot dat zij jouw vaste contactpersoon wordt, die alles met jou bespreekt en voor jou regelt.