Leon Holster eigenaar Home Facility

Léon Holster

Léon Holster is de drijvende kracht achter Home Facility. Het idee van een schoonmaakdienst is ontstaan na zelf 20 jaar in de schoonmaakbranche te hebben gewerkt. Door de jarenlange ervaring in de branche bleek dat er behoefte is aan een schoonmaakhulp thuis, waarbij er professioneel meegekeken wordt naar de werkwijze van de schoonmaakhulp. Home Facility speelt hierop in door zowel jou als de schoonmaakhulp te koppelen aan een vaste contactpersoon, waarmee je al jouw wensen kan bespreken.

“Mijn missie is dan ook het bieden van uitstekend schoonmaakwerk voor particulieren. Home Facility kan dit door o.a. de vakkennis die wij hebben, maar ook door goede communicatie, glasheldere afspraken, een snelle service en een groot meedenkend vermogen. Wij geloven in de betrokkenheid en lange termijn relaties met zowel jou en onze schoonmaakhulpen. Hierdoor blijft iedereen tevreden; jij over het werk dat er is verricht en de schoonmaakhulp over het werk dat zij/hij verricht heeft.”

Elise Jacobs - Home Facility

Elise Jacobs

Al vanaf het begin is Elise nauw betrokken bij de opstart van Home Facility, waarbij zij zich met name heeft gericht op het onderzoek, de vormgeving en overige marketing activiteiten. Nu de belangrijkste elementen staan, gaat zij ook aan de slag als Matcher bij Home Facility. De kans is dus groot dat zij jouw vaste contactpersoon wordt, die alles met jou bespreekt en voor jou regelt.

“In 2014 heb ik mijn opleiding Small Business & Retailmanagement afgerond. Sindsdien heb ik bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan in het vak marketing en communicatie. Het opstarten van Home Facility was een leuk een leerzaam proces. Nu zijn Leon en ik dagelijks bezig om onze diensten met de dag beter te maken en dat doe ik met veel plezier!”

Iedereen verdient meer vrije tijd, jij ook!

Plan direct een gratis intake