Ben jij ook benieuwd wie de huishoudelijke hulpen van Home Facility zijn? Wij stellen je graag aan onze dames en heren voor. Zij zorgen ervoor dat jouw woning weer tip top schoongemaakt wordt. Daarom vinden wij het belangrijk, dat onze hulpen in de schijnwerpers gezet worden. Vandaag willen we je kennis laten maken met Saskia.

Ontmoet Saskia

Saskia is 46 jaar, woonachtig in Nijmegen samen met haar Hond Nelson, drie katten en haar twee opvanghondjes. Het is thuis dus een drukke en gezellige bedoeling. Sinds mei 2017 is zij gestart met haar eigen hondenschool, waardoor zij van haar hobby haar werk gemaakt heeft.

Door haar beestenbende is ze erg bekwaam geworden in het schoonmaken, hierdoor is Saskia in staat om woningen snel en efficiënt schoon te maken. Het geeft haar een goed gevoel als alles weer netjes en schoon is en de woning er weer even tegenaan kan.

Leuk om te weten over Saskia

Naast haar hondenschool en de adressen bij Home Facility, rijdt Saskia graag paard en wandelt ze veel met de honden. In haar drukke agenda zet ze zich ook in voor honden en katten in het buitenland.

Wat klanten zeggen over Saskia

Saskia houdt zich goed aan de gemaakte afspraken. Heel blij dat zij een maal per week alles schoonmaakt bij ons thuis. En als et tijd over is komt er een extra klus(je) bij. Wat het voor ons extra fijn maakt is dat Saskia prima met onze honden overweg kan. Ik vind Saskia een aanrader.