Ben jij ook benieuwd wie de huishoudelijke hulpen van Home Facility zijn? Wij stellen je graag aan onze dames en heren voor. Zij zorgen ervoor dat jouw woning weer tip top schoongemaakt wordt. Daarom vinden wij het belangrijk, dat onze hulpen in de schijnwerpers gezet worden.

Ontmoet Jessica

Jessica is getrouwd en heeft een dochter van 7 jaar waar zij in haar vrije tijd veel mee fietst. Jessica: “Het voordeel van werken bij Home Facility is dat ik werk en privé goed kan combineren. Dit is mogelijk door de flexibiliteit van Home Facility, mijn schoonmaak-adressen en van mijzelf. Daarbij vind ik dat het contact met de klanten het werken extra leuk maakt!”

Vol trots mag zij zich de eerste huishoudelijke hulp van Home Facility noemen. Inmiddels ontlast zij wekelijks drie huishoudens. Met veel enthousiasme zorgt zij ervoor dat deze klanten zorgeloos kunnen genieten van een schone woning.

Wat klanten over Jessica zeggen:

Zodra Jessica haar werkomgeving heeft verkent, ziet ze direct de aandachtspunten in het huis en gaat hiermee aan de slag. Hierdoor zet zij altijd een stapje extra, dit wordt zeker gewaardeerd!