Een huishoudelijke hulp via je PGB

Heb je een PGB en ben je op zoek naar hulp in huis? Plan een intakegesprek en ontdek of een van onze ervaren huishoudelijke hulpen bij jou past.

Let op: op dit moment zijn we alleen actief in Nijmegen, inclusief Lent en Nijmegen-Noord.

Huishoudelijke hulp via PGB

Onze missie is het bieden van uitstekend schoonmaakwerk! Dit doen wij voor iedereen met een PGB, die ontlast wil worden bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Bekijk hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wekelijkse schoonmaak

17,50per uur
 • Gratis intakegesprek.
 • Betrouwbare en ervaren huishoudelijke hulp die bij jou past.
 • Vaste contactpersoon en hulp voor jouw huishoudelijke wensen.
 • Je betaalt alleen de gewerkte uren. Geen bijkomende kosten.
 • Betaalgemak via; iDeal of automatisch incasso.
 • Ook mogelijk met PGB-budget.
 • En dus kan jij meer genieten van je vrije tijd!

Tweewekelijks schoonmaak

18,50per uur
 • Gratis intakegesprek.
 • Betrouwbare en ervaren huishoudelijke hulp die bij jou past.
 • Vaste contactpersoon en hulp voor jouw huishoudelijke wensen.
 • Je betaalt alleen de gewerkte uren. Geen bijkomende kosten.
 • Betaalgemak via; iDeal of automatisch incasso.
 • Ook mogelijk met PGB-budget.
 • En dus kan jij meer genieten van je vrije tijd!
0
uren schoongemaakt
0
schone huizen per week
0
schoonmaakdoeken per jaar

Een huishoudelijke hulp van Home Facility

Hoe het werkt

Woon je in Nijmegen en ben je op zoek naar een huishoudelijke hulp? Home Facility koppelt je aan een betrouwbare en ervaren hulp, die wekelijks of tweewekelijks schoonmaakt – jij bepaalt.

Onze hulpen zijn gescreend en hebben aantoonbare werkervaring. Daarnaast heb je altijd een vaste contactpersoon waarbij je terecht kunt voor al jouw vragen, wensen en eventuele klachten.

Als je een PGB-budget hebt, kun je ook gebruikmaken van een huishoudelijke hulp via Home Facility. Vul het intakeformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

1. Plan een gratis intake via de website

Vul het formulier op de site in of neem contact met ons op en we plannen een gratis intakegesprek.

2. We komen naar je toe en bespreken je wensen

Je vaste contactpersoon komt langs en jullie bespreken alle wensen die jij hebt met betrekking tot het schoonmaken van je woning.

3. Ontmoet je hulp en geniet van een schoon huis

We stellen je voor aan je huishoudelijk hulp. Klikt het, dan gaat diegene zo snel mogelijk aan de slag, zodat jij kan genieten van een schoon huis.

Wat onze klanten zeggen

Al meer dan 7 jaar maken wij verschillende huishoudens in Nijmegen blij met een huishoudelijke hulp. Benieuwd wat zij zeggen? Lees snel verder.

“Home facility bespaart je de zoektocht naar een goede poetshulp. Mede door de persoonlijke en vriendelijke benadering een absolute aanrader voor iedereen die een poetshulp zoekt.”

– Willeke Peeters

“Wij zijn heel blij dat eens per week alles wordt schoonmaakt bij ons thuis. Onze hulp houdt zich aan de gemaakte afspraken en als er tijd over is doet zij een extra klus(je). Wat het voor ons extra fijn maakt is dat de schoonmaakhulp prima met onze honden overweg kan.

Een echte aanrader dus!”

– Robin van Dijk

Op naar meer vrije tijd!
Plan een gratis intake.

Op zoek naar een huishoudelijke hulp maar niet zeker wat te verwachten? Plan een gratis intakegesprek via ons formulier. Na ontvangst van je aanvraag, nemen we snel contact op voor een afspraak.

Wat kun je verwachten tijdens het intakegesprek?
Je vaste contactpersoon komt langs om kennis te maken, onze werkwijze uit te leggen, verwachtingen te bespreken en de woning te bekijken.

Voelt het goed?
Dan koppelen we je aan de juiste hulp en geniet je snel van een schoon huis.

Stoomreiniging
Ook als je kiest voor onze dienst stoomreiniging komen we langs. Op basis van ons bezoek maken we een offerte.
Als je akkoord gaat met de offerte, plannen we een moment in om je woning te reinigen, zodat je snel weer kunt genieten van een schoon huis.

Let op! Momenteel zijn we alleen actief in Nijmegen, inclusief Lent en Nijmegen-Noord.

Over ons

Wij doen het net
even anders

Onze missie is het leveren van uitstekend schoonmaakwerk! Dit doen wij voor iedereen die meer vrije tijd wil, of om welke andere reden dan ook, ontlast wil worden bij de huishoudelijke taken.

Wat maakt ons net even anders dan anderen? Wij zijn geen online platform waar je op basis van een profiel een hulp uitkiest. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. We kennen al onze hulpen, onderhouden regelmatig contact met jou en maken samen duidelijke afspraken.

In combinatie met ons vermogen om mee te denken, leveren wij uitstekend schoonmaakwerk. We gaan net dat stapje verder om al je zorgen over het huishouden uit handen te nemen.